Ajánlatok soproni vagy Sopron környéki vendéglátóhelyek tulajdonosainak

Amennyiben Ön vendéglátóhelyet működtet, szállást nyújt Sopronban vagy környékén, szívesen ajánlom fel vezetett gyalogos és kerékpáros túráimat (túracsomagjaimat) további értékesítésre.

Javaslom ezt azért, mert így vendégei kellemes környezetben, aktív pihenés közben hasznos ismereteket szerezhetnek erdeink élővilágáról egészen az alapoktól a szakszerű erdőgazdálkodásig. Sétáim, túráim során megismertethetik vendégeikkel Sopron azon kincseit, amelyeket csak kevés látogató mer önmaga felkeresni erdei környezetben vagy nem is sejti ottlétüket.

Ha vendégei velem töltik szabadidejüket, várhatóan szívesen térnek majd vissza városunkba, ha szép emlékekkel és hasznos ismeretekkel gazdagodtak. Kirándulásaink alkalmával Sopron zöld oldalával is találkozhatnak, a város olyan részével, ami csak kevés kiránduló számára ismert. Így olyat adhatnak, javasolhatnak vendégeiknek, ami egy új, különleges élmény lesz számukra. Főleg, ha már visszatérő vendégek és rácsodálkoznak, hogy mennyi felfedezni való rejlik még itt Sopronban és közvetlen közelében.

Vendégkörük igényeihez igazodva akár minden héten vagy minden nap más jellegű erdei sétát vagy kerékpártúrát indítok. Legyen akár szó egyszerű, rövid, 1-2 órás egészségügyi sétáról, egy várlátogatásról, kilátó felkereséséről vagy erőt próbáló erdei túráról.

Választhat az előre megtervezett túracsomagjaim közül, kérheti ezek módosítását (rövidítését, bővítését) vagy igényelhet saját ötlet alapján is. Amennyiben lehetséges, valóra válik, más esetben igyekszem javaslatot tenni a megvalósításra.

Ajánlataim között böngészhet a túracsomagok menüpontban vagy a PDF formátumú, letölthető katalógusban.

Soproni kirándulás kalauz

Érdeklődés esetén várom megtisztelő jelentkezését elérhetőségeimen!